Egészség életmód edzés és étkezés és tönkölyliszt

FŐOLDAL VIBO SUPERFITT MOTOROLAJ IRODALOM

Ezen az oldalon minden hasznos információt megtalálsz az megfelelő életmód, egészséges táplálkozás és testépítés témában. Az egészséges életmód egyik napról a másikra nem valósul meg, ezért következetesnek kell lennünk. Követni kell az egészséges szokásokon alapuló kitűnő edzés tervet. Ezzel a testünk és az elménk olyan ritmusba lép, amely végül második természetűvé válik. Általános az, hogy az emberek olyan súlyzós edzés rutinokkal rendelkeznek, amelyek csak kicsit egészségesek, vagy egyáltalán nem egészségesek. Talán így van, mert könnyebb és kényelmesebb. Próbálja ki az egészséges életmód keretében a testépítést. Megnézheti a régi kor nagy testépítőit, úgy mint Frank Zane, Kevin Levrone, Lee Haney.

Hogyan helyettesítheti a búzalisztet egészségesen

Hajdina liszt : A hajdina a lágyszárú növény őrölt magja, ezért egészség gluténmentes étkezés lehetővé tevő anyaga. Nemcsak a jól ismert vastag francia palacsinta, hanem számos keleti tészta is készül hajdinából. A hajdina liszt diós ízt ad a tésztának, és alacsonyabb a glikémiás indexe, mint a szokásos búzalisztnek. Ennek eredményeként a vércukorszintje kevésbé ingadozik. Ha nem kell gluténmentesen enni, használhatja tönkölyliszttel együtt, mert egyébként meglehetősen nehéz állagú.

Tönkölybúza liszt : tönkölybúza egy gabona, és ezért minden bizonnyal nem gluténmentes, de könnyebben emészthető, mint a hagyományos búza. Több tápanyagot tartalmaz, és a kenyérnek és a tésztának enyhe diós ízt ad a tönkölyliszt glikémiás indexe. A tönkölynek köszönhetően a tészta azonnal édes ízt kap. Sokszor mondják, hogy étteremben nem lehetséges egészségesen táplálkozni, de a Kakas étteremben kizárólag tönkölyből készítik az ételeket.

Őrölt zabpehely : A durva zabpehely pelyhet őrölje zabpehelybe, és a lisztet egy-egy helyettesítheti egy receptben. Vagyona: gluténmentes, olcsó és gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban. Érdemes lúgos vizzel fogyasztani a sok sav elkerülése végett.

Dióliszt : mandulaliszt, mogyoróliszt. Ez a liszt tipus beilleszthető a ketogén diétába is. Egész dió őrlésével könnyen elkészítheti saját maga. Ez gluténmentes és tartalmazza az összes hasznos tápanyagokat és ásványi anyagokat, a diót. Ezeknek a jó zsíroknak köszönhetően a dióliszt szilárd szerkezetet ad a péksüteményeknek anélkül, hogy sok extra zsírt kellene hozzáadni, például vajat vagy olajat.

Hogyan helyettesíti a vajat?

Kókuszolaj : Ezt az olajat a kókusz fehér húsának összenyomásával nyerik ki és elősegíti a fogyást. Szilárd szerkezete van, mint a vaj, és felmelegszik. A kókuszolaj állítólag sok egészséges összetevőt tartalmaz, de egyelőre nincs tudományos konszenzus róla. Olívaolaj : Sós süteményekben és kenyérben a vajat olívaolajjal helyettesítheti. Ezután csökkentse az összeget. Dióvaj : A dióvaj kiváló vajpótló. Mogyoróvaj, mandulavaj, sok növényi tápanyagot tartalmaznak. Vásárolja meg a változatokat cukor, hozzáadott olaj vagy só nélkül.


Társoldalak

Superfitt

wixmysite

jimdo

Ablakszigetelés és nyílászáró beépítés