Fuvarozás lomtalanítás

FŐOLDAL VIBO SUPERFITT MOTOROLAJOK IRODALOM

Több éves tapasztalattal rendelkezünk fuvarozás, költöztetés és lomtalanítás területén, melyet minden munkánk során próbálunk kamatoztatni. Bútoroktól kezdve elszállítunk kerti hulladékokat, építőipari hulladékokat és veszélyes hulladékokat is. Foglalkozunk fakivágással és gallyazássail is. Teljes engedéllyel rendelkező lomtalanító vállalkozás vagyunk, így megbízhat bennünk, hogy tökéletes munkát végzünk.

Terra Clean tisztítás

A dízel részecskeszűrő (röviden DPF) egy dízel autó kipufogórendszerének része, amelyet a káros korom kiszűrésére terveztek. A dízelmotorok sok koromot termelnek, ha üzemanyagot égetnek. Ez a korom az úgynevezett részecske. Ez egy nagyon finom anyag, amely súlyos egészségügyi problémákat, nevezetesen légzési problémákat okozhat, ezért a részecskeszűrő tisztítás fontos feladat. A DPF feladata e korom szűrése és tárolása a dízel autók kibocsátásának csökkentése érdekében. Mivel azonban kapacitásuk korlátozott, ezt a koromot rendszeresen le kell égetni a DPF regenerálásához. Ha a korom blokkolja a szűrőt, ez meggátolhatja a motor járását, és tetemes javítási számlát adhat Önnek a tisztítás, vagy a legrosszabb esetben a DPF cseréjéért. Nem meglepő, hogy sok kérdést kapunk az olvasóktól a DPF-ekről.

Van az autómban DPF?

Ha 2009 után épült, akkor megteszi. 2009 szeptembere óta minden dízel autót fel kell szerelni egy kipufogógázzal, hogy megakadályozzák a korom légkörbe jutását. Ez része a dízelek Euro 5 szabványának, de vegye figyelembe, hogy néhány, az ezen időpont előtt gyártott autóhoz DPF-ek is tartoznak. Ezentúl EGR szelep is van bennük, amit szintén tisztítani kell időszakosan.


Társoldalak